divendres, 19 de febrer del 2016

Missatge de l'escriptora Raquel Ricart per als lectors i lectores de El temps de cada cosa.

Raquel Ricart, l'autora del llibre El temps de cada cosa que estam llegint conjuntament amb els alumnes de l'EPA Vicent Ventura de València ens ha escrit aquestes emotives paraules:
 
A voltes passa que la vida et sorprèn i quan passa, una sensació de meravella et recorre, et fa sentir viva i feliç i omple de sentit allò que fas…
Dues escoles de persones adultes, l'Escola Vicent Ventura de València, i el CEPA Pitiüses d’Eivissa i Formentera, estan llegint alhora en els seus clubs de lectura EL TEMPS DE CADA COSA.
Han creat un bloc per comunicar-se i penjar coses, i estan posant banda sonora del llibre, referències literàries, fotografies…
Estic emocionada, la veritat. Experiències així fan créixer l’escriptura, perquè sents que el llibre s’envola i ja no et pertany més… sinó que el comparteixes.
A més, farem una trobada, amb videoconferència inclosa…
Us passe l’enllaç per si voleu tafanejar.
I perquè la música s’ho val… Jevette Seele que canta Calling You, Billie Holiday, Fauré, Bach…
Estic molt emocionada i contenta, i ho volia compartir, perquè no passa cada dia, però quan passa, ja val per a sempre.

Abraçades (i aferrades per als illencs)

1 comentari:

  1. Crec que "El temps de cada cosa" constitueix una novel·la molt interessant per visualitzar la nostra història del segle XX i principis del segle XXI. S'hi pot observar el canvi social, l'evolució de les relacions interpersonals, la modificació dels costums... Na Raquel Ricart aconsegueix un mosaic extraordinari de personatges i situacions: una bona novel·la i al mateix temps una magnífica lliçó d'Història. Ha estat un plaer llegir-te. T'ho diu un fan del club de lectura del CEPA Pitiüses.

    ResponElimina