Escoles enllaçades

El temps de cada cosa és l'espai que hem creat per trobar-nos els lectors de "El temps de cada cosa", la novel·la de Raquel Ricart. Som lectors de dues escoles de persones adultes: l'EPA Vicent Ventura de València i el CEPA Pitiüses d'Eivissa. 

Tenim molt en comú -més del que imaginem- i un projecte en comú: la lectura i el comentari de la novel·la de la Raquel. Només ens separa un "pont de mar blava". Per això hem creat aquesta drecera. Per ella hauran de circularan les paraules, les emocions, les idees...

Aquest blog ens ha de servir també per no fer el camí tot sols. La lectura solitària pot provocar-nos un gran plaer, però amb la lectura compartida el plaer és doble. A la fi del camí -cap al març- ens haurem de trobar tots -l'autora i els lectors- per via telemàtica.

El camí, doncs, comença aquí. Per cert, ja podem fer un tast del llibre, fent clic aquí. I també podem conèixer alguna cosa més de l'autora, fent clic aquí.

Bon viatge i bona lectura!
Després de l'experiència de la lectura compartida de "El temps de cada cosa" de Raquel Ricart, ens hem quedat amb ganes de més. Aquesta vegada, com que ja encaram la recta final de curs, hem decidit triar un relat curt, Les formigues d'or, de l'autora eivissenca Fani Tur Riera. Aquesta narració va guanyar el II Premi de relats curts Joan Castelló que convoca el Consell Insular d'Eivissa.
Esperam que aquesta nova lectura ens sigui plaent i ens ajudi a enfortir els lligams entre escoles.


Trobareu més informació al blog que hem creat per fer el seguiment de la lectura:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada