Qui som?

Aquest és el blog dels participants a les classes del CEPA Pitiüses d’Eivissa. Diem participants perquè volem reivindicar el valor de la participació com a eina irrenunciable de ciutadania, a l’escola i a la societat. Diem participants perquè aquí no hi ha ensenyants i aprenents, o millor dit: totes i tots som ensenyants i aprenents alhora, intercanviant-nos els papers contínuament. Diem participants perquè sabem que a participar s’aprèn participant. Per això aquest blog serà l’espai al qual podrem penjar les nostres millors produccions (textos escrits, imatges, àudios, vídeos, presentacions...) per mostrar-les, per compartir-les i per aprendre’n tots de tots.
Un mosaic colorit i divers, una gran fotografia del que som o del que volem ser. Trencadís, és clar, recorda al verb trencar i el seu significat primari de “fer trossos o fragments (alguna cosa dura) colpint-la, prement-la”. Nosaltres volem fugir d’aquest significat destructiu perquè el nostre propòsit és més aviat constructiu. Ara bé, que els nostres lectors no s’enganyin, no volem que pensin que no hem trencat mai cap plat. I tant que n’hem trencat! I és que som aquí també per divertir-nos i, si s’escau, per trencar-nos de riure. Idees trencadores no ens falten fins al punt de trencar-nos la veu defensant allò que creiem que paga la pena. El que sí que tenim clar és que mai no deixarem  que ningú ens trenqui les ales.
Aquest blog ha de servir-nos per trencar-nos la mà a escriure, a crear, a proposar. Encara que això suposi trencar-se el cap o, fins i tot, les banyes. Allí on trenca el camí del conformisme, es troba aquest blog. 
SIGUEM TOTS BENVINGUTS I BENVINGUDES! Trenquem amb les pors i les inèrcies paralitzants. PARTICIPEM, CREIEM (EN NOSALTRES) I CREEM!

3 comentaris:

 1. Hola a tothom, sóm alumnes de quart d'ESPA.
  Hem estat connectats tot l'any a aquest blog i volem donar-vos l'enhorabona a tots els que l'heu fet possible, estam molt contents que hagueu estat guanyadors de la desena edició espiral edublogs. Esperam que hagueu disfrutat molt. Des d'Eivissa us desitgem molt bona sort. Una abraçada a tothom i que continui la bona feina.

  ResponElimina
 2. Enhorabona!per la feina feta a Eivissa, que continue molts anys i Molta sort a Madrid.Esperem el primer premi a la tornada el Veurem a l'escola.

  ResponElimina
 3. Volem felicitar-los pel blog de l´alumnat del CEPA , és molt interessant,, perquè té publicacions dels alumnes, entre altres coses els textos descriptius, els autorrelats, són històries meravilloses, aquests alumnes tenen molta inspiració. També hi ha fotos del alumnes fent treballs d´àngles, una xerrada sobre la música tradicionals de les pitiüses, i moltes actictivitats més que van fent. És ,molt bonic el blog perquè demostra el talent dels alumnes i la seva creativitat. El blog está molt ben organitzat, i té informació de diversos tipus. ESTEMS MOLT AGRAÏTS AMB VOSTÈS !!

  ResponElimina