dilluns, 30 de novembre del 2015

VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC. TENS GANES DE XERRAR?

VOLUNTARIAT LINGÜÍSTICFa un mes que em vaig inscriure al voluntariat lingüístic organitzat per l’Institut d’Estudis Eivissencs. De fet, gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament d’Eivissa i l’IEE,  s’ha posat en marxa aquesta fantàstica iniciativa lingüística.


La veritat és que estic molt content amb la parella que m’han assignat ja que ens trobem una vegada a la setmana i cada vegada visitem algun lloc típic eivissenc. Per exemple, hem anat a es Portitxol, a ses Salines, a Dalt Vila (on ella  m’ha explicat la història d’Eivissa), etc. Per tant, sóc testimoni que aquest voluntariat realment fomenta la convivència i l’intercanvi entre diferents cultures. Així mateix, cada vegada conec millor la cultura eivissenca i els aprenents lingüístics podem integrar-nos millor dins d’una societat catalanoparlant.


Us animo que formeu part del voluntariat lingüístic ja que no estic només adquirint major fluïdesa en la llengua catalana, sinó que també estic aprenent molt sobre la cultura eivissenca.

Héctor Ollora

1 comentari: